Borsodban se lepődjünk meg, ha a nyugdíjasok hamarosan kapnak egy kis ingyen Fidesz-propagandát

Megosztás

Csak a szokásos, folyamatosan dolgozik a Fidesz-KDNP propagandagépezete. Most, hogy a Postát letiltották a napilapok és ingyenes kiadványok terjesztéséről, hirtelen a kormány előállt egy “Jókor” névre hallgató, elvileg szórakoztató kiadvánnyal. Már az elején Orbán Viktor köszöntője fogadja a nyugdíjasokat, majd a nyereményjátékban is vannak érdekességek.

A Jókor névre hallgató kiadványban főleg szórakoztató tartalom van, de pár szó erejéig kitérnek arra, hogy a szocialista kormány elvette a tizenharmadik havi nyugdíjat.

Több millió példányban kezdték ingyenesen terjeszteni országszerte egy nyugdíjasoknak szóló állami kiadvány új számát, a Jókort – számolt be az RTL Híradó. A kormány nem árulta el az RTL kérdésére, mennyi pénzt költöttek a lapra, de azt írták, “közérdekű információkat igyekeztek eljuttatni a nyugdíjasoknak”.

A kiadványt 2,2 millió nyugdíjas kapja meg, a nyereményjátékoknál pedig bejelölhetik, hogy kapcsolatban kívánnak-e maradni a kormánnyal.

Az újságban pár könnyed cikk között ott van Orbán Viktor üzenete is. A kormányfő az üdvözletében a szocialista kormányt is szidta kicsit, kiemelve, hogy ő épp most építi vissza a tizenharmadik havi nyugdíjat. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek